REStaurant

Estem emocionats d’anunciar-vos que estem construint un espai únic per a trobades de grups de 20 a 40 persones. Si esteu buscant un lloc per celebrar una reunió, aniversari, casament, o qualsevol esdeveniment especial, el nostre espai és la solució perfecte per a vosaltres.

El nostre servei de càtering a la brasa és reconegut per oferir una amplia varietat de plats deliciosos cuinats en forn de llenya. Des de plats de carn, peixos i mariscs fins a verdures. Tenim una selecció de plats que segur que satisfaran tots els gustos. I el millor de tot, els nostres plats són preparats amb ingredients frescos i de qualitat que et deixaran amb un molt bon gust al paladar.

No només oferim un menú excepcional, sinó que també som capaços de proporcionar un servei ràpid i eficient. El nostre equip està format per professionals apassionats per la cuina a la brasa que són experts en la preparació de plats deliciosos.

La vostra taula estarà esperant-vos quan arribeu. I el millor de tot, els nostres plats són preparats en forns de llenya, la qual cosa els dóna un gust i un aroma únics.

Necessites ajuda?