LA SANTA MARKET

La Santa Market és un mercat a l’aire lliure que se celebra a Santa Cristina d’Aro durant els mesos d’estiu. Es tracta d’un esdeveniment on els visitants poden trobar artesanies, roba, complements i productes locals, entre altres coses. El mercat sol tenir lloc a la nit i té una atmosfera animada i festiva.

La Santa Market és una iniciativa per fomentar el turisme i les activitats d’estiu a Santa Cristina d’Aro. A més de les parades de venda, també hi ha música en directe, espectacles i activitats per a nens i adults. És un lloc perfecte per passejar, comprar regals i souvenirs, menjar  i gaudir de la vida nocturna de la localitat.

Estem emocionats de participar aquest any en la Santa Market. Així que si sou amants de la bona carn i sou exigents amb els sabors, no podeu deixar de visitar la nostra parada, on us oferim les nostres hamburgueses al forn de llenya. Cuinades amb ingredients frescos i de qualitat, les nostres hamburgueses són el plat ideal per acompanyar una beguda calenta mentre passegeu pel mercat. Us esperem amb les portes obertes!

 

Necessites ajuda?