VIEIRES A LA BRASA AMB TÒFONA

Les vieires a la brasa amb mantega i tòfona són un plat sofisticat i  eliciós que combina el sabor suau de les vieires amb la intensitat i l’aroma de la tòfona.

Per preparar aquest plat, les vieires són col·locades a la brasa per un breu període de temps fins que estiguin ben cuites. Això els confereix un sabor i textura únic, i també realça la dolçor natural dels mol·luscs.

A continuació, s’afegeix una capa de mantega a sobre de cada vieira, que es deixa fondre lentament. Això li dóna un gust dolç i cremós a les vieires, i ajuda a realçar la seva textura suau i delicada.

Finalment, per donar un toc d’elegància i profunditat de gust al plat, es col.loca la tòfona ratllada a sobre de cada vieira. Això aporta un aroma intens i una nota terrosa que complementa a la perfecció el sabor suau
i delicat de les vieires.

La presentació d’aquest plat és molt important, ja que ha de ser atractiva i cridar l’atenció dels comensals. Les vieires són servides en una font plana o individual.

El resultat és un plat elegant i saborós que combina les textures i els sabors de les vieires a la brasa amb la cremositat de la mantega i la intensitat aromàtica de la tòfona. Les vieires a la brasa amb mantega i tòfona són una delícia per als paladars més exigents i fan les delícies dels amants dels mariscs i els plats sofisticats.

Steak tartar

Necessites ajuda?