STEAK TARTAR

L’Steak Tartar és un plat exquisit i popular que està elaborat amb vedella Àngus de primera qualitat. Aquest plat és perfecte per als amants de la carn crua i s’ha convertit en una opció popular en molts restaurants de tot el món.

La preparació d’aquest plat és senzilla, però requereix un tall precís de la vedella. Per fer un bon Steak Tartar, és important començar amb vedella Àngus de primera qualitat. La carn es talla a màquina en petits trossos i es barreja amb ou cru, pa torrat i una barreja d’especias per donar-li un sabor únic i deliciós.

Un dels elements clau d’aquest plat és la presentació. L’Steak Tartar es serveix normalment amb una torrada de pa i decorat amb un ou cru a la part superior. Els comensals solen barrejar tots els ingredients per obtenir un sabor equilibrat i únic.

A més a més, l’Steak Tartar és una opció saludable per a aquells que busquen una opció baixa en calories i rica en proteïnes. La vedella Àngus és una font excel·lent de proteïna de qualitat, i l’ou i el pa torrat proporcionen hidrats de carboni i altres nutrients essencials.

 

Necessites ajuda?