CÚBIC DE POLLASTRE ROSTIT

El cúbic de pollastre rostit amb crema de pèsol, amanida de brots i germinats és un plat que combina texturesi sabors per crear una experiència gastronòmica única.

El pollastre rostit s’emicola i s’especía i se li dona forma de cub. La seva textura cruixent s’aconsegueix marcant temperatura alta a la planxa. La carn és tendra i sucosa, amb un gust que s’uneix a la crema de pèsol per crear una combinació deliciosa.

La crema de pèsol és suau i sedosa, feta amb pèsols frescos cuits a foc lent amb nata i formatge Parmesà. Aquesta combinació de sabors suaus i cremosos es fusiona a la perfecció amb el pollastre rostit.

L’amanida de brots i germinats és el complement perfecte per a aquest plat, ja que aporta una frescor i textura cruixent. Els brots i germinats, que poden ser de diferents tipus, com ara alfals, radish o rúcula, aporten un sabor lleugerment amarg i una textura cruixent que equilibra el gust de la carn i la crema.

Per presentar aquest plat, el cúbic de pollastre rostit se situa en el centre del plat, creant uns cercles de crema de pèsol al voltant. L’amanida de brots i germinats es col·loca a la part lateral del plat per decorar complementar el plat. El resultat és un plat de presentació elegant, amb un gust exquisit i una combinació de textures i sabors que sorprendrà als comensals

Necessites ajuda?