Avís Legal

A través d’aquesta pàgina web CASAMITJANAFOOD.COM, s’oferEix informació sobre els serveis de menjars que ofereix CASAMITJANA FOOD El propietari d’aquesta pàgina web és ANDREU CASAMITJANA CARRILLO amb DNI 39369358M, amb domicili a Camí Ermita de Lourdes, 131-132, 08251 Castellnou de Bages(Barcelona) i amb número de telèfon 659055927.

El contingut d’aquesta pàgina web té una finalitat exclusivament informatiu i en cap cas es pot considerar com un consell professional o una recomanació per contractar els serveis del negoci.

El propietari d’aquesta pàgina web no es fa responsable dels possibles errors o omissions en el contingut, ni de les conseqüències que puguin derivar-se de l’ús de la informació publicada en ella. Així mateix, el propietari es reserva el dret de modificar, actualitzar o eliminar la informació de la pàgina web en qualsevol moment i sense previ avís.

Aquesta pàgina web pot contenir enllaços a altres llocs web que no estan sota el control del propietari. En cap cas es farà responsable del contingut d’aquests llocs web externs, ni dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de l’ús d’aquests.

Tots els continguts de la pàgina web, incloent-hi textos, imatges, vídeos, logos i dissenys gràfics, estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i són propietat exclusiva del propietari. No es permet la reproducció, distribució, modificació o explotació dels continguts sense la previa autorització expressa del propietari.

Per a qualsevol conflicte que pugui sorgir en relació amb aquesta pàgina web o amb els serveis que ofereix CASAMITJANAFOOD.COM, s’aplicarà la llei espanyola i els tribunals competents seran els de la província de Barcelona, amb renúncia a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

 

Necessites ajuda?