TAULA D’EMBOTITS

La taula d’embotits amb Bisbe negre, Bisbe blanc, xoriço, llonganissa, botifarra del perol, formatges i pa és una selecció exquisida de productes típics de la gastronomia catalana i mediterrània.

El Bisbe negre és un embotit elaborat amb carn de porc, pebre negre i altres espècies, que li confereixen un gust intens i picant. El Bisbe blanc és una variant més suau, feta amb carn magra i gruixuda de porc i altres espècies. El xoriço i la llonganissa són embotits també  elaborats amb carn de porc, i amb una mescla d’espècies que els dóna un gust característic. La botifarra del perol és un altre embotit típic de la cuina catalana, feta amb carn magra de porc, pa i altres ingredients.

Per completar la taula, es poden incloure diferents tipus de formatges, com ara formatge de cabra, formatge manxego o formatge roquefort, que combinen a la perfecció amb els embotits i el pa.

El pa és un element fonamental en aquesta taula d’embotits. Es fa servir pà de pagès el·laborat amb massa mare i farines d’alta qualitat.

La presentació d’aquesta taula d’embotits és molt important, ja que ha de ser atractiva i cridar l’atenció delscomensals.

La taula d’embotits amb Bisbe negre, Bisbe blanc, xoriço, llonganissa, botifarra del perol, formatges i pa és una selecció de productes de gran qualitat i gust exquisit, que representa la riquesa de la cuina catalana i mediterrània.

Casamitjana Food

 

Avís legal

Política de privacitat

 

 

Andreu Casamitjana Carrillo

639055927

08650 Castellnou de Bages

Designed by: Projectes i Disseny

Necesitas ayuda?